Mi činimo svijet sigurnijim

E-glasnik 03/2015
 • Zakon o energetskoj učinkovitosti i certifikacija sustava upravljanja energijom prema ISO 50001:2011
  Zakon o energetskoj učinkovitosti i certifikacija sustava upravljanja energijom prema ISO 50001:2011
  više >
 • Sudjelovanje na jubilarnom 10. skupu voćara u Sv.Martinu na Muri
  Sudjelovanje na jubilarnom 10. skupu voćara u Sv.Martinu na Muri
  više >
 • Sufinanciranje izrade energetskih pregleda i energetskih certifikata
  Sufinanciranje izrade energetskih pregleda i energetskih certifikata
  više >
 • Planiranje internih audita sustava upravljanja
  Planiranje internih audita sustava upravljanja
  više >
 • NOVO u ponudi TÜV Croatia d.o.o. - Seminar za Lead auditore prema EN ISO 50001:2011
  NOVO u ponudi TÜV Croatia d.o.o. - Seminar za Lead auditore prema EN ISO 50001:2011
  više >
 • SCC – Sigurnosne liste za dobavljače
  SCC – Sigurnosne liste za dobavljače
  više >

Poštovani,

Evo nas na početku nove poslovne godine koja se sve više zahuktava. Svi smo ju dočekali s nadom da je došlo vrijeme konačnog oporavka. S obzirom na dugogodišnju ekonomsku krizu i iscrpljenost većine gospodarskih subjekata, nadamo se da će bez obzira na predizborno vrijeme u Hrvatskoj a postizborno u Bosni i Hercegovini (koje je zbog niza specifičnosti tamo često kompliciranije od predizbornog) ipak sve konačno krenuti na bolje.

TÜV Hrvatska nastavlja realizaciju svojih ciljeva i planova sukladno strategiji TÜV NORD Grupe postavljenoj do 2020. godine. Kako bi ostvarili sve postavljene ciljeve krenuli smo u dodatno jačanje našeg tima. Ovih dana pridružuje nam se gosp. Goran Kliškić koji preuzima funkciju rukovoditelja Sektora certifikacije sustava. Želimo mu dobrodošlicu i vjerujemo da će svojim bogatim iskustvom i znanjem doprinijeti jačanju naših aktivnosti u tom području. U našim planovima je zapošljavanje još nekoliko djelatnika tijekom ove godine kao i osnaživanje mreže vanjskih suradnika. Nadamo se da ćemo kroz sve te aktivnosti postići još bolju prepoznatljivost na tržištu kao i veće zadovoljstvo naših kupaca.

Usprkos stagnaciji u poslovanju početak godine je obilježen kontinuitetom u poslovanju. U tehničkoj inspekciji nastavljamo s realizacijom započetih projekata uz pokretanje novih poslova. Certifikacija sustava također nastavlja širenje svoje baze klijenata. Posebno nas veseli sve više aktivnosti na certifikaciji proizvoda i CE označavanju što dokazuje da se ipak događa nešto pozitivno.

Kako bi proširili naše djelatnosti, TÜV Croatia se akreditirala i za certifikaciju dječjih igrališta. Sigurnost djece bi trebala biti svima na prvom mjestu tako da vjerujemo da će ova akreditacija biti prepoznata od svih onih koji u ponudi svojih usluga imaju i zabavu za djecu. Posebno što smo prva i za sada i jedina organizacija u Hrvatskoj s takvom vrstom akreditacije.

Posebno smo se aktivirali u proširenju naše ponude u području izobrazbe. Na našim web stranicama možete vidjeti veliki broj novih seminara iz raznih područja djelatnosti. Vjerujemo da ćete i vi pronaći nešto zanimljivo za sebe i da ćete se priključiti trendu cjeloživotnog obrazovanja. Bez stalne izobrazbe sasvim sigurno nema niti pravog razvoja poduzeća. Kao primjer izuzetno uspješnog seminara spomenuti ćemo samo seminar za Lead auditore (prema IRCA shemi) s 18 polaznika.

TÜV Croatia kao član TÜV NORD Grupe i jedna od njenih najuspješnijih članica nastoji svim svojim aktivnostima pomoći našim klijentima da se snađu u šumi propisa, normi i preporuka za razne certifikacije. Tradicija od preko 140 godina koju ima TÜV nam ne daje za pravo da zbog kratkoročnih interesa odustanemo od kvalitete u obavljanju naših poslova prema tradicija i standardima koji su postavljeni unutar naše tvrtke. Na ovim prostorima to nekada predstavlja i problem ali samo na taj način možemo osigurati potpunu prepoznatljivost TÜV certifikata i njegovu jednaku vrijednost u cijelom svijetu. TÜV certifikat izdan od nas je jednakovrijedan certifikatu izdanom u Njemačkoj a samim time potvrđuje da su za izdavanje tog certifikata primijenjeni i isti kriteriji. Vjerujemo da to prepoznaju i svi oni koji su se odlučili da ih u njihovom poslovanju prati znak TÜV-a.

S poštovanjem!

Dr. sc. Đuro Tunjić, dipl.ing

Predsjednik Uprave

 • TÜV CROATIA – prva tvrtka kćer TÜV NORD GROUP sa statusom "critical location" za FSC COC
  TÜV CROATIA – prva tvrtka kćer TÜV NORD GROUP sa statusom "critical location" za FSC COC
  više >
 • GMK d.o.o. - Novi klijent naše tvrtke u području tehničkog nadzora
  GMK d.o.o. - Novi klijent naše tvrtke u području tehničkog nadzora
  više >
 • Najava novih seminara Odjela edukacija - TÜV Croatia d.o.o.
  Najava novih seminara Odjela edukacija - TÜV Croatia d.o.o.
  više >
 • Milnsko-pekarska industrija "Mlin" d.d. Ustikolina
  Milnsko-pekarska industrija "Mlin" d.d. Ustikolina
  više >
 • Kogeneracijsko postrojenje na biomasu SLAVONIJA DI d.o.o.
  Kogeneracijsko postrojenje na biomasu SLAVONIJA DI d.o.o.
  više >
 • TÜV NORD / TÜV Croatia -nadzor akreditiranog inspekcijskog tijela pri izradi cjevovoda, kompresorskih stanica, skladišta i terminala LNG/CNG-a ili LPG-a, te drugih plinskih postrojenja
  TÜV NORD / TÜV Croatia -nadzor akreditiranog inspekcijskog tijela pri izradi cjevovoda, kompresorskih stanica, skladišta i terminala LNG/CNG-a ili LPG-a, te drugih plinskih postrojenja
  više >