Mi činimo svijet sigurnijim

E-glasnik 04/2021
 • Kako živjeti kulturu sigurnosti hrane?
  Kako živjeti kulturu sigurnosti hrane?
  više >
 • 2021. godina - nove verzije normi: IFS FOOD, ISO 22000 i FSSC 22000
  2021. godina - nove verzije normi: IFS FOOD, ISO 22000 i FSSC 22000
  više >
 • „Kvaliteta360“
  „Kvaliteta360“
  više >

Poštovani,

 

   Svijet se mijenja – sigurnost ostaje – TÜV. Tako smo i mi kao poduzeće od samog osnivanja uvijek bili TÜV. Na samom početku je to bila RWTÜV Croatia d.o.o., pa smo negdje usput izgubili taj RW jer smo postali dio TÜV NORD Grupe. Sada je došlo vrijeme za novi iskorak i nove pravce u razvoju.

    Zadnje dvije godine smo vodili intenzivne razgovore s upravom TÜV NORD Grupe u pokušaju definiranja strategije razvoja u idućim godinama Sve ove godine smo jedna od najuspješnijih internacionalnih firmi unutar naše grupacije obzirom na rezultate koje postižemo. U stvari, ako dodatno valoriziramo veličinu i snagu tržišta na kome djelujemo, sigurno smo još i bolji od onoga što se dobije u standardnoj usporedbi s drugima članicama grupe. Međutim, svjedoci smo također da smo limitirani našim malim tržištima i da je sve teže ostvarivati neke veće iskorake i snažniji rast.

    Kao jednu od opcija koja bi trebala pomoći novom zamahu u razvoju je definiranje regionalne strategije. Zbog toga smo odlučili da je vrijeme za snažniji nastup u regiji gdje do sada nismo bili prisutni kroz formalne urede kao i dodatno jačanje naše pozicije u Bosni i Hercegovini kroz davanje veće samostalnosti dosadašnjem uredu. Kao prvi korak odlučili smo promijeniti ime našeg poduzeća u nešto što će imati regionalni značaj i poveznicu.

    Ovim putem Vas još jednom želimo obavijestiti da od nedavno imamo novo ime: TÜV NORD Adriatic d.o.o. Novo ime nam treba biti nova snaga i novi poticaj u snažnijem razvoju. Također, ovo novo – staro poduzeće će u kratkom vremenu pokrenuti aktivnosti osnivanja Podružnica u svim zemljama regije. Pozivamo sve naše suradnike i klijente na suradnju i snažnije povezivanje na novim tržištima.

     Siguran sam da će ovo novo ime biti nova snaga za sve nas i odličan poticaj za još snažniji razvoj. Regionalni pristup može samo pomoći i otvoriti nove mogućnosti razvoja TÜV NORD Adriatice. S druge strane, na ovaj način ćemo postati još bliži našim klijentima, još dostupniji a nadamo se i cjenovno povoljniji jer ćemo se moći bolje prilagoditi svim vašim zahtjevima.

    TÜV NORD Adriatica nastavlja tamo gdje je TÜV Croatia stala. U organizacijskom smislu se ništa nije promijenilo. Iste osobe su i dalje zadužene za iste poslove, djelatnosti su iste i nadamo se da ćemo samo dodatno poboljšati naše usluge. Bez obzira na epidemiološku situaciju naši zaposleni stoje na raspolaganju svima za realizaciju svih poslova. Sve to se odvija naravno uz poštivanje epidemioloških mjera ali posao se mora nastaviti. Prva tri mjeseca nam daju nadu da će ova godina biti dobra poslovna godina. Bez obzira što se situacija ne popravlja, čini nam se da smo se svi nekako naučili nositi s njom.

    Nadam se da ćete i vi prepoznati ovu našu želju za dodatnim širenjem i pomakom na jednu dodatnu razinu poslovanja koju želimo postići kroz novi brand : TÜV NORD Adriatic. Želimo vam svima puno uspjeha u narednom periodu i ostanite nam zdravi.

 

S poštovanjem!

Dr.sc. Đuro Tunjić, dipl.inž.

 • Edukacija u FOOD Odjelu
  Edukacija u FOOD Odjelu
  više >
 • Edukacija u svibnju 2021.
  Edukacija u svibnju 2021.
  više >
 • Edukacija; znanjem do boljih proizvoda i usluga
  Edukacija; znanjem do boljih proizvoda i usluga
  više >
 • Godišnji pregled skladišnih regala u skladu s normom HRN EN 15635.
  Godišnji pregled skladišnih regala u skladu s normom HRN EN 15635.
  više >
 • TÜV NORD GROUP dobila prvog auditora za IFS FOOD standard u BiH
  TÜV NORD GROUP dobila prvog auditora za IFS FOOD standard u BiH
  više >
 • Tvrtka TÜV Croatia d.o.o, promijenila ime u TÜV NORD Adriatic d.o.o.
  Tvrtka TÜV Croatia d.o.o, promijenila ime u TÜV NORD Adriatic d.o.o.
  više >
 • TÜV NORD Adriatic otvorio ured i u Osijeku
  TÜV NORD Adriatic otvorio ured i u Osijeku
  više >