Mi činimo svijet sigurnijim

E-glasnik 12/2020
 • 2021. godina - godina novih izazova
  2021. godina - godina novih izazova
  više >
 • Cyber sigurnost u doba koronavirusa
  Cyber sigurnost u doba koronavirusa
  više >
 • Evo koje dvije norme morate tranzitirati tijekom 2021. godine!
  Evo koje dvije norme morate tranzitirati tijekom 2021. godine!
  više >
Predstavljanje klijenta

Tvrtka Magel d.o.o. osnovana je od strane vlasnika, Elene i Maura Gallorinija u Velikoj Gorici 2005. godine. Drvna industrija je tradicijski posao obitelji Gallorini. Od osnivanja tvrtka se bavila otkupom trupaca koji su dalje distribuirani na obradu i preradu kooperantskim pilanama.

 

 

Međutim, stečenim iskustvom, zajedničkim trudom s ocem Maurom Gallorinijem u 2011. godini gđa. Gallorini (koja je od 2011. godine i direktor tvrtke) kupuje pilanu u Maloj Gorici 31, Petrinja, na lokaciji gdje je i danas smješten cjelokupan kompleks. Daljnjim ulaganjima, adaptacijom prostora, proizvodnih hala i kupnjom nove opreme dolazi do proširenja poslovanja tvrtke. Danas Magel d.o.o. zapošljava 45 zaposlenih, a temeljni kapital tvrtke je 5.130.000 kn.

Tvrtka proizvodi poluproizvode i gotove proizvode od drveta, a primarni artikl je masivni parket i seljački pod. Posjeduje sedam komora za sušenje i jednu parionicu.                      

 

Proizvodi od drveta se distribuiraju na već definirana tržišta prodaje, unaprijed poznatim dugogodišnjim partnerima, a većina prihoda ostvaruje se  od izvoza. Sve što se proizvede bez problema se i proda, pretežito tvrtkama u Italiji.

Politika upravljanja kvalitetom, zaštitom okoliša i sigurnošću  rada i zaštitom zdravlja  temelj je poslovnog upravljanja tvrtke.

Misao vodilja poslovanja je pratiti svjetske trendove i u skladu s njima prihvaćati i razvijati nove proizvode, s naglaskom na konstantno ulaganje u kvalitetu usluge.

 

Višegodišnja tradicija tvrtke garancija je kvalitete naših proizvoda od drveta.

Magel d.o.o. je od ove godine certificiran od strane tvrtke TÜV Croatia d.o.o. (član TÜV NORD GROUP) za sustav upravljanja kvalitetom prema normi ISO 9001:2015, sustav upravljanja okolišem prema normi ISO 14001:2015, te sustav upravljanja zaštitom zdravlja i sigurnosti prema normi ISO 45001:2018 za djelatnosti: Proizvodnja i prodaja drvnih proizvoda.

Također, tvrtka od 2009. godine posjeduje FSC COC certifikat.

www.magel.hr 

 

 • Razvoj industrijske radiografije- računalna radiografija
  Razvoj industrijske radiografije- računalna radiografija
  više >
 • Edukacija u 2021. godini
  Edukacija u 2021. godini
  više >
 • Predstavljamo našeg klijenta- Magel d.o.o.
  Predstavljamo našeg klijenta- Magel d.o.o.
  više >
 • Kogeneracijsko postrojenje ĐĐ Termoenergetska postrojenja u 2020. godini
  Kogeneracijsko postrojenje ĐĐ Termoenergetska postrojenja u 2020. godini
  više >
 • S H2@TNG do energetskog prijelaza
  S H2@TNG do energetskog prijelaza
  više >