Mi činimo svijet sigurnijim

E-glasnik 12/2020
 • 2021. godina - godina novih izazova
  2021. godina - godina novih izazova
  više >
 • Cyber sigurnost u doba koronavirusa
  Cyber sigurnost u doba koronavirusa
  više >
 • Evo koje dvije norme morate tranzitirati tijekom 2021. godine!
  Evo koje dvije norme morate tranzitirati tijekom 2021. godine!
  više >

Poštovani,

 

    Evo nas na kraju još jedne godine. Iako ovih dana kruži u onim lančanim porukama jedan vic u kome se netko žali kako ovu godinu neće računati i dodati svojim godinama jer ju nije ni (pro)živio. Ali htjeli mi to ili ne, vrijeme prolazi jednako brzo i dobrim i u lošim vremenima (iako bi se mnogi kladili da u ovim lošim ipak teče malo sporije).

   Nadam se da ste zdravi u ovo čudno vrijeme jer to je sada još više nego inače, postalo definitivno najvažnija stvar u ovom našem svijetu. Također se nadam da ste svoj poslovne aktivnosti uspjeli prilagoditi novim uvjetima i da ste uspjeli održati željenu razinu poslovanja. Nitko nije imun na sve što se događa oko nas, veliki broj djelatnosti je više ili manje pogođen ne mogućnošću rada i plasmana svojih proizvoda ili usluga. Posljedice si izravne ali i neizravne kroz smanjenu potrošnju, izostanak putovanja, turizma…

   TÜV Croatia je također morala prilagoditi dosta svojih aktivnosti tijekom ove godine. Veliki broj audita je napravljen on line pri čemu smo nastojali maksimalno se prilagoditi i vašim mogućnostima i željama. Nekada nije bilo jednostavno, ali nadamo se da smo to ipak uspjeli u velikoj mjeri i da smo zadržali veliko zadovoljstvo kvalitetom naših usluga iz ranijih razdoblja. Nekada se jednostavno mora doći i fizički u poduzeća jer su propisi takvi. U takvim situacijama smo se maksimalno trudili poštivati sve epidemiološke mjere.

   Određeni segmenti provjera se moraju održati na licu mjesta, posebno se odnosi na audite iz područja hrane ali i inspekciju tlačne opreme, preuzimanja opreme odnosno cijelog aspekta posla vezanog uz tehničku inspekciju i nadzor. Uz veliko razumijevanje i s vaše strane, ali i spremnost naših zaposlenih da se odazovu na vaše pozive bez obzira na epidemiološku situaciju, mislimo da smo uspjeli opravdati vaše povjerenje. Sve poslove koje ste nam povjerili smo odradili u rokovima koje smo dogovorili i uz prepoznatljivu kvalitetu koju ima usluga provedena od strane TÜV-a.

   Najviše promjena je naravno nastalo u području edukacija i organizacije seminara. Većina seminara je organizirana on line i tako će vjerojatno ostati još neko vrijeme. Možda je baš sada vrijeme da iskoristite trenutak i da se prijavite na neki od naših seminara te da ga pohađate iz udobnosti vašeg doma. Nastojimo stalno proširivati ponudu novim temama i vjerujem da ćete svi pronaći nešto za sebe.

   Na kraju bih se svima zahvalio na ukazanom povjerenju u ovoj godini i na suradnji koju smo ostvarili. Iskreno se nadamo da će se ta suradnja nastaviti i u idućoj godini ali u nekim normalnijim uvjetima. Želim vam svima da ostanete zdravi da se sačuvate od ove ali i svake druge bolesti. Nadamo se da svemu ovome bliži kraj i da ćemo kroz par mjeseci konačno moći sve vratiti u normalu i raditi na način kako je to bilo i prije ove pandemije.

   Svima bih poželio svako dobro u novoj godini i da i u privatnom i poslovnom životu ostvarite svoje želje i ciljeve, bez straha za sigurnost i zdravlje sebe a niti svih oko vas. Puno sreće svima i nadam se da ćemo s idućim izdanjem ovog našeg glasila o svemu ovome pričati u prošlosti.

 

S poštovanjem!

Dr.sc. Đuro Tunjić, dipl.inž.

 • Razvoj industrijske radiografije- računalna radiografija
  Razvoj industrijske radiografije- računalna radiografija
  više >
 • Edukacija u 2021. godini
  Edukacija u 2021. godini
  više >
 • Predstavljamo našeg klijenta- Magel d.o.o.
  Predstavljamo našeg klijenta- Magel d.o.o.
  više >
 • Kogeneracijsko postrojenje ĐĐ Termoenergetska postrojenja u 2020. godini
  Kogeneracijsko postrojenje ĐĐ Termoenergetska postrojenja u 2020. godini
  više >
 • S H2@TNG do energetskog prijelaza
  S H2@TNG do energetskog prijelaza
  više >