Mi činimo svijet sigurnijim

E-glasnik 04/2019
 • HEP-Operator distribucijskog sustava uveo sustav upravljanja energijom ISO 50001
  HEP-Operator distribucijskog sustava uveo sustav upravljanja energijom ISO 50001
  više >
 • Analiza rizika za proizvođače ambalažnog materijala za hranu
  Analiza rizika za proizvođače ambalažnog materijala za hranu
  više >
 • Od 1. veljače 2019. nova verzija norme BRC Global Standard for Food Safety, verzija 8
  Od 1. veljače 2019. nova verzija norme BRC Global Standard for Food Safety, verzija 8
  više >
 • Certifikacijsko tijelo za Costco odobrenje
  Certifikacijsko tijelo za Costco odobrenje
  više >
 • Kibernetička sigurnost kritične infrastrukture
  Kibernetička sigurnost kritične infrastrukture
  više >

Poštovani,

Nadam se da Vam je proljeće unijelo dodatnu energiju i da ste ponovo puni poslovnog zanosa. Iza nas je još jedna godina koju je, što je uobičajeno za naše prostore, ponovo obilježilo turbulentno vrijeme. To se odnosi na sve aspekte naših života, od politike, poslovnog okruženja, novih poreznih i zakonskih regulativa… Nama koji smo dio velikih internacionalnih kompanija je nekada jako teško pojasniti sve naše specifičnosti. Ali kako se kaže, ono što te ne ubije, to nas ojača. Pa ćemo i mi vjerovati u to, da svakim danom postajemo sve jači.

TÜV NORD ove godine slavi 150 godina postojanja. Ima li boljeg dokaza kvalitete jednog poduzeća od činjenice da postoji 150 godina i da joj kupci vjeruju cijelo to vrijeme. Drago nam je da ste i Vi dio te priče o poslovnom uspjehu TÜV NORD-a i nadamo se da ćemo i dalje ostati skupa. S TÜV-om pored vas i Vi ste sigurniji na Vašem putu gradnje Vašeg poslovnog uspjeha.

TÜV Croatia nastavlja sa svojim standardnim aktivnostima na cijelom području. Od ove godine dodatno smo pojačali naše aktivnosti oko organiziranja seminara u Bosni i Hercegovini što je rezultiralo Vašom pozitivnom reakcijom i velikim brojem polaznika. Pozivamo Vas sve da nam se pridružite na nekom seminaru i dodatno osvježite ili proširite Vaše znanje. Posjetite našu web stranicu www.tuv-croatia.hr i pronađite nešto za sebe.

U certifikaciji prehrambenih proizvoda i dalje smo poduzeće s najvećim brojem lokalnih auditora koji govore Vaš jezik. Obratite nam se s povjerenjem, potruditi ćemo se prilagoditi se Vašim potrebama. Bez certifikacije prehrambenih proizvoda nema više opstanka na tržištu. Najnovija situacija sa zahtjevima za certifikaciju GlobalG.A.P.-a od strane jednog trgovačkog lanca, najbolji je dokaz za to.

U području tehničke inspekcije i dalje smo ovlašteno tijelo s najvećim brojem ovlaštenih inspektora. Svjedoci smo poplave malih inspekcijskih tvrtki koje pokušavaju pronaći svoje mjesto na tržištu. Nadamo se da će korisnici usluga tehničke inspekcije prepoznati sve rizike koje nosi suradnja s tvrtkama od jednog ili par zaposlenih koji ili nemaju dovoljno znanja ili ne stižu kvalitetno obavljati svoj posao. Ovdje se ne radi samo o kvaliteti usluge već i o sigurnosnim rizicima. Sve je dobro dok je dobro, ali što ako dođe do eksplozije i štetnih posljedica po imovinu ili još gore, do stradanja ljudi. Tada će sve to koštati puno više od kvalitetno obavljenog posla na vrijeme. TÜV Croatia svojim iskustvom jamči sigurnost i kvalitetu. 150 godina tradicije TÜV NORD-a je najbolji jamac za to.

U certifikaciji sustava također ne odustajemo od svoje krilatice: Dodatna vrijednost a ne samo papir na zidu. TÜV certifikati znače nešto više od papira na zidu, to nije samo formalnost. S našim certifikatima se izdvajate od konkurencije kod ozbiljnih kupaca. Pravi kupci neće samo gledati formalno ispunjavanje zahtjeva za certifikatom, oni će znati prepoznati i tko stoji iza toga. Drago nam je da sve više kupaca prepoznaje to i obraća nam se sa željom da budu certificirani upravo od strane TÜV-a. Mi svojim aktivnostima i kvalitetom naše usluge nastojimo opravdati Vaše povjerenje.

150 godina koje su iza TÜV NORD-a najbolji su dokaz kvalitete odnosno kontinuiteta kvalitete usluga koju provodimo. I mi na ovim prostorima nastojimo svaki dan opravdati tu kvalitetu i biti dio velike porodice TÜV-a u cijelom svijetu koja se uvijek izdvaja po svojoj kvaliteti.

Želimo Vam puno sreće i poslovnog uspjeha te da i dalje TÜV Croatia bude barem njegov mali dio.

S poštovanjem!

Doc.dr.sc. Đuro Tunjić, dipl. ing.

 • Kako stati na kraj korupciji i odljevu radnika
  Kako stati na kraj korupciji i odljevu radnika
  više >
 • Edukacija, važna karika napretka
  Edukacija, važna karika napretka
  više >
 • Geotermalna elektrana Velika 1 (GTE Velika 1)
  Geotermalna elektrana Velika 1 (GTE Velika 1)
  više >
 • Kongres energetike-„Implementation of Modern Technolois in Maintaince of Thermal/ Natural Gas Power Plants and Wind Farms“
  Kongres energetike-„Implementation of Modern Technolois in Maintaince of Thermal/ Natural Gas Power Plants and Wind Farms“
  više >
 • Označavanje opreme pod tlakom imenom kupca na natpisnoj pločici (Own brand labelling)
  Označavanje opreme pod tlakom imenom kupca na natpisnoj pločici (Own brand labelling)
  više >