Mi činimo svijet sigurnijim

E-glasnik 09/2018
 • ENplus certifikacija – TÜV Croatia d.o.o. u suradnji s TÜV NORD Czech s.r.o.
  ENplus certifikacija – TÜV Croatia d.o.o. u suradnji s TÜV NORD Czech s.r.o.
  više >
 • Važnost certifikacije proizvođača prema ISO 3834
  Važnost certifikacije proizvođača prema ISO 3834
  više >
 • Objavljen ISO 50001:2018
  Objavljen ISO 50001:2018
  više >
 • BRC Global Standard for Food Safety, verzija 8
  BRC Global Standard for Food Safety, verzija 8
  više >

Poštovani,

Vjerujem da ste već pomalo zaboravili na ljeto i odmor (naravno ako ste uspjeli odvojiti dio vremena za sebe) i da ste već u punom pogonu. Jesen je stigla, blizu je već kraj godine i svi već razmišljamo o konačnom cilju i ostvarivanju planiranih rezultata.

Ono što je obilježilo prethodni period kod nas je preseljenje u novi prostor u Zagrebu. Od početka rujna nalazimo se na novoj lokaciji u puno kvalitetnijem prostoru a vjerojatno i dostupnijem svima koji nam dolazi u posjete ili su polaznici naših seminara.

U novim prostorima započinjemo i s novim jesenskim ciklusom seminara. Kontinuirano nastojimo osvježiti i proširiti našu ponudu seminara, novim temama ili na temu revizije norma. Veliki broj polaznika daje nam za pravo vjerovati da smo na dobrom putu. Pozivamo Vas da pratite naše objave i najave seminara i da pokušate pronaći nešto i za Vas. Znanje je moć i cjeloživotno učenje je jedino jamstvo osobnog napretka i razvoja. Promjene u svim segmentima naših života, uključujući i poslovni, su sve brže i jedino praćenjem novih trendova i stjecanjem novih znanja osiguravamo si bolju poziciju u budućnosti.

Iako je i dalje prilično negativna poslovna klima u svim državama regije, TÜV Croatia i dalje uspješno ostvaruje svoje planove i zacrtane ciljeve. Certifikacija sustava upravljanja kontinuirano proširuje svoju djelatnost na nove norme. Ali također i dalje veliki broj poduzeća se certificira prema, sada već  tradicionalnim normama kao što su ISO 9001, ISO 14001… Svakodnevno se iznenađujemo koliko dobrih i uspješnih poduzeća postoji a koja nisu medijski eksponirana. Svojim poslovanjem i rastom daju nadu da i na ovim prostorima postoji prostor za uspjeh. TÜV Croatia nastoji svima Vama biti partner na tom putu i biti najbolja moguća podrška. Vaš uspjeh je i naš uspjeh.

U industrijskom segmentu svjedoci smo sve više upita vezanih uz certifikaciju proizvoda i CE označavanje. Sve više se postaje svjesno da je za uspjeh na tržištu EU nužno ishoditi sve potrebne certifikate i provesti sva ispitivanja vezana uz proizvod. Zahtjevi tržišta su takvi da kupci postaju sve zahtjevniji i prate sve što se događa vezano uz regulativu.

Posebno se to odnosi na poslovanje s hranom gdje se nastavlja trend audita druge strane – trgovački lanci sve više inzistiraju na primjeni najstrožih propisa i norma. Nitko ne želi dovesti u pitanje svoju reputaciju zbog nečije pogreške. Higijena i zdravstvena ispravnost proizvoda postaju prioritet. TÜV Croatia sa svojim stručnjacima je idealan partner za sve subjekte u poslovanju hranom i to od polja (Global Gap) do stola (IFS, BRC…). Jedino smo certifikacijsko tijelo koje raspolaže domaćim auditorima s našeg govornog područja za skoro sve norme.

Nadamo se da ćete i dalje prepoznavati prednosti suradnje s TÜV-om i vrijednost znaka TÜV-a koji možete koristiti u svom poslovanju. Naš moto je i dalje da certifikacija i inspekcija koju radimo nije samo papir na zidu već morate dobiti i dodanu vrijednost. Iza našeg posla stoji naša tradicija i ugled i želimo da to ostane na vrhunskoj razini kao i sve godine do sada i da svaki naš „papir“ bude ogledalo i Vašeg uspjeha.

Želimo Vam puno sreće i uspjeha u Vašem radu i da TÜV bude jedan mali kotačić svega toga.

 

S poštovanjem!

Doc.dr.sc. Đuro Tunjić

 • Periodični i prijelazni nadzori vagon cisterni
  Periodični i prijelazni nadzori vagon cisterni
  više >
 • Edukacija kao najvažnija karika znanja
  Edukacija kao najvažnija karika znanja
  više >
 • Usluga nadzora "treće strane"
  Usluga nadzora "treće strane"
  više >
 • Certifikacija sportske opreme
  Certifikacija sportske opreme
  više >
 • Poduzeće "Kristal" s više certifikata suvereno u svojoj branši
  Poduzeće "Kristal" s više certifikata suvereno u svojoj branši
  više >
 • Serijal kogeneracijskih postrojenja loženih na biomasu proizvedenih i montiranih od strane „ĐĐ Termoenergetska postrojenja d.o.o.“
  Serijal kogeneracijskih postrojenja loženih na biomasu proizvedenih i montiranih od strane „ĐĐ Termoenergetska postrojenja d.o.o.“
  više >
 • HRN EN 1591-4 – norma za sigurniju i čišću budućnost!
  HRN EN 1591-4 – norma za sigurniju i čišću budućnost!
  više >