Mi činimo svijet sigurnijim

E-glasnik 09/2019
 • Certifikacija drvne sječke prema prvoj međunarodnoj certifikacijskoj shemi GoodChips®
  Certifikacija drvne sječke prema prvoj međunarodnoj certifikacijskoj shemi GoodChips®
  više >
 • Kvaliteta i sigurnost u turizmu
  Kvaliteta i sigurnost u turizmu
  više >
 • Novosti u IFS Food standardu - IFS Food ver. 7.0
  Novosti u IFS Food standardu - IFS Food ver. 7.0
  više >
 • Nova verzija norme - GLOBALG.A.P. IFA verzija 5.2
  Nova verzija norme - GLOBALG.A.P. IFA verzija 5.2
  više >

Poštovani,

Pred nama je već zadnji kvartal ove godine. Polako se već svode računi za ovu godinu i stvara se slika o njenom, iskreno se nadam, uspješnom poslovnom završetku. TÜV Croatia kao dio TÜV NORD Grupe pridružila se pomalo slavljeničkoj atmosferi koja ove godine vlada u TÜV NORD-u. Nije mala stvar za jednu firmu opstati 150 godina na tržištu, proći sve povijesne izazove, promjene režima i sustava, promjene tržišnih okolnosti, razvoj potpuno novih (nekada potpuno nezamislivih) usluga, izlazak na internacionalno tržište i puno toga što vjerojatno osnivačima nije bilo ni na kraj pameti kada su krenuli s inspekcijom parnih kotlova. Ali evo nas tu gdje jesmo, nije malo niti 22 godine aktivnosti koje smo mi već skupili na ovim prostorima. Vjerujemo da je i ovih naših 22 godine a posebno 150 godina postojanja TÜV NORD-a najbolji dokaz i Vašeg zadovoljstva našim uslugama i našim pristupom obavljanju posla. Nije uvijek lako pronaći zajednički jezik i odgovoriti na sve postavljene zahtjeve ali naš moto je biti tu za Vas i pronaći optimalan model da sve strane uključene u proces budu zadovoljne.

Uskoro krećemo s novim ciklusom seminara i nadamo se da ćete i Vi pronaći nešto za sebe. Osim seminara koji se na neki način moraju proći ako se želite baviti ovim poslom ili kvalitetno održavati sustave upravljanja, tu je i čitav niz seminara koji su Vam na raspolaganju za dodatnu edukaciju i stjecanje novih znanja. Samo je promjena stalna tako da vjerujemo da ste i sami svjesni nužnosti cjeloživotnog obrazovanja te da ćete pronaći nešto i za Vas u bogatom programu seminara predviđenog do kraja ove godine.

Nakon godišnjih odmora svi polako hvataju zamah s novim aktivnostima. Dok ovo budete čitali, već će biti održan novi susret auditora – razmjena iskustava. I ove godine će to biti susret poslovnih suradnika ali velikim dijelom i prijatelja koji već godinama skupa sa zaposlenima jednako vrijedno doprinose razvoju TÜV Croatia i njenoj prepoznatljivosti na tržištu. U certifikaciji sustava upravljanja smo definitivno jedna od najuglednijih certifikacijskih tvrtki i tu svoju poziciju ćemo nastojati opravdavati i u budućnosti. Naš moto Dodana vrijednost a ne samo certifikat će nam biti vodilja u obavljanju našeg posla. Stalnim unapređenjem realizacije usluga ali i razvojem novih certifikacijskih shema nastojimo biti što bliže novim kupcima. Tako smo u proteklom periodu dobili akreditaciju i postali jedino tijelo ovlašteno u Hrvatskoj za certifikaciju drvne sječke čime smo opet otišli korak dalje u cilju da možemo pružiti našim klijentima sve što im je potrebno na jednom mjestu.

Zahtjevi pojedinih trgovačkih lanaca za certifikacijom po Global Gapu su doveli do toga da se sve veći broj proizvođača odlučuje i na ovu certifikaciju. Kako smo među prvima uopće prepoznali ovaj certifikat i počeli ga nuditi na ovim prostorima tako smo i sada opravdali svoju ulogu i odgovorili na najbolji mogući način zahtjevima naših klijenata.

Također, tehnička inspekcija nastavlja s poslovnim uspjesima na tržištu. Sve više smo prepoznati kao najozbiljnija tvrtka na ovim prostorima kada se govori o inspekciji opreme pod tlakom pa čak i u dijelu periodičnih pregleda stabilne tlačne opreme gdje do sada i nismo bili previše prisutni. Ozbiljnost u pristupu poslu te korektan pristup svakome daju najbolje rezultate na duge staze. A naših 150 godina postojanja i opstanka su ništa drugo nego dokaz da se kvaliteta isplati i da sve što je prijeki put prije ili poslije završi loše.

Želimo Vam svima da u vremenu do kraja godine ostvarite sve Vaše poslovne planove i želje te da Vam TÜV Croatia bude prvi izbor u svim poslovima certifikacije, inspekcije, nadzora, seminara ili svega što je u našem opisu poslova kojima se bavimo.

S poštovanjem!

Vaš TÜV Croatia Team.

Doc.dr.sc. Đuro Tunjić

 • Edukacija, uvijek najvažnija!!!
  Edukacija, uvijek najvažnija!!!
  više >
 • DO RASPOREDA SVIH SEMINARA JEDNIM KLIKOM!!!!
  DO RASPOREDA SVIH SEMINARA JEDNIM KLIKOM!!!!
  više >
 • 17. Susret auditora- razmjena iskustava
  17. Susret auditora- razmjena iskustava
  više >
 • Periodički pregledi kompozitnih boca za ukapljeni naftni plin
  Periodički pregledi kompozitnih boca za ukapljeni naftni plin
  više >
 • Inspekcija sigurnosnih ventila
  Inspekcija sigurnosnih ventila
  više >
 • Postinstalacijski pregled/inspekcija vodenih tobogana prema normi EN 1069-1
  Postinstalacijski pregled/inspekcija vodenih tobogana prema normi EN 1069-1
  više >